MINIGOLF

Vi erbjuder för stora som små ett äventyr i vår 18-håls minigolf där ni kan hyra klubba, boll och skrivblock. Det finns ingen tidsbegränsning på hur lång tid ni kan ta på er.

Det kan vara ett kul event för hela familjen eller så kan du och ditt sällskap göra det till en liten mini cup vem som tar hem segern får ni veta vid hål 18!

RODDBÅT

Är ni en livsnjutare och lever av att höra vågorna klucka? Eller kanske vill ta er an och se om ni kan få lite napp på tråden? Då har vi även något för er.

Ni kan nämligen hyra roddbåt med eller utan motor och flytvästar vid vår reception. Då kan ni ro ut eller kör ut en sväng och njuta av lugnet i det stora blå.

 Även du som njuter av fiske har möjlighet att hyra denna fina upplevelse och samtidigt fixa middag till dig och ditt sällskap. (fiskekort finns att köpa vid receptionen)

VANDRINGSLED

Vår Camping ligger placerad på norra Eckerö i ett område som heter Skag.

på campingområdet finns en naturstig som passar både den som är lite mer erfaren så som den som är nybörjare. Även barn kan ta sig an denna naturstig om du som förälder känner att ni behöver rasta av barnen lite.

naturstigen går genom tallskogen och längs med havet, så även du som gillar att ta foton eller är fotograf skulle detta kunna vara ett passande alternativ till Campinglivet, samt på naturstigen kan du även undersöka växter och djurriket eller ta med en picknicks korg och sitta o njuta i naturen. 

 

pizzerian

Börjar ni känna att hungern faller in eller att ungarna börjar bli gnälliga och skulle behöva en paus från alla roliga aktiviteter?

Då föreslår vi att ni kommer och besöker vår pizzeria/grill/café där ni kan hitta både kall och varm mat och dryck! och det bästa av allt ordspråket ''låt maten tysta mun'' stämmer verkligen!

MINIGOLF

Vi erbjuder stora som små ett äventyr i vår 18-håls minigolf där ni kan hyra klubba, boll och skrivblock. Det finns ingen tidsbegränsning på hur lång tid ni kan ta på er. Det kan vara ett kul event för hela familjen eller så kan du och ditt sällskap göra det till en liten mini cup vem som tar hem segern får ni veta vid hål 18!

RODDBÅT

Är ni en livsnjutare och lever av att höra vågorna klucka? Eller kanske vill ta er an och se om ni kan få lite napp på tråden? Då har vi även något för er. Ni kan nämligen hyra roddbåt och flytvästar vid vår reception. Då kan ni ro ut och njuta av lugnet i det stora blå istället för stranden där det finns mycket liv av barn eller andra högljudda personer. Även du som njuter av fiske har möjlighet att hyra denna fina upplevelse och samtidigt fixa middag till dig och ditt sällskap.

VANDRINGSLED

Vår Camping ligger placerad på norra Eckerö i ett område som heter Skag. Nära vår camping finns även en vandringsled som passar både den som är lite mer erfaren så som den som är nybörjare. Även barn kan ta sig an denna vandringsled om du som förälder känner att ni behöver rasta av barnen lite. Vandringsleden går genom tallskogen och längs med havet så även du som gillar att ta foton eller är fotograf skulle detta kunna vara ett passande alternativ till Campinglivet.

pizzerian

Börjar ni känna att hungern faller in eller att ungarna börjar bli gnälliga och skulle behöva en paus från alla roliga aktiviteter? Då föreslår vi att ni kommer och besöker vår pizzeria/café där ni kan hitta både kall och varm mat och dryck! och det bästa av allt ordspråket ''låt maten tysta mun'' stämmer verkligen!