STUGOR 

Alla uthyrnings stugor har ett fullt utrustat kök med bestik, porslin, kastruller, stekpanna, vattenkokare, brödrost,kaffebryggare, kyl & liten frys. Stugorna har även egen dusch och toalett, samt tv. större stugorna har 2 st sovrum med 2 bäddar/rum. stugorna har egen terass med utemöbler och grill. parkering finns vid alla stugor.

Dessa stugor har en hotell känsla när sängarna är färdig bäddade med sängkläder, men handdukar ingår inte, men finns att hyra vid receptionen. i stugorna ingår slutstädning som utförs av boendets personal.

Läget av dessa stugor är på en lugn och fridfull plats nära naturen.

wifi finns.  

HUSVAGNS/HUSBILSCAMPING

Vi erbjuder även husvagns-/husbils- platser med eller utan EL uttag. Vi har totalt möjlighet att hyra ut 70 st platser med el, därefter har vi ytterligare plats för utan el möjligheter.

Husvagnscampingen ligger placerad längs med vattnet med en trevlig sjöutsikt.

Det finns totalt 2 stycken service byggnader med tillgång till WC, dusch och tvättmaskin.

Husvagns campingen ligger närmst en av våra eftertraktade vedeldade strandbastus som man kan hyra för sig själv eller sitt sällskap.

STUGOR

Vi har på Eckerö Camping att erbjuda uthyrning av 4-personers stugor och 5-personers stugor på vårt Camping område som ligger placerat i Skag på norra Eckerö. Vi har totalt 20 stugor till uthyrning från 1/5-31/10. Det finns kök med kyl & frys, spis med ugn, micro, kaffekokare, brödrost. Stugorna har 2 st skilda sovrum med vardagsrum/matsal, samt dusch och toalett i stugorna.

 

TÄLT OCH HUSBIL / HUSVAGNSCAMPING

Vi har husvagns-/husbils- platser med eller utan EL uttag. Vi har totalt 70 st platser med el, därefter har vi ytterligare plats för utan el möjligheter, samt tältplatser. Husvagn/husbilscampingen ligger placerad längs med en insjö och har 2 stycken service byggnader med tillgång till toalett, dusch och tvättmaskin. På området finns 2 st vedeldade bastun och badtunna att hyra, grilltak, latrintömning för husbil/husvagnar.