STUGOR

Vi på Eckerö Camping kan erbjuda uthyrning av 2+1 pers stugor, 4-pers stugor och 5-pers stugor på vårt Camping område som ligger placerat i Skag på norra Eckerö. Vi har totalt 20 stugor till uthyrning från 1/5-2/10. Det finns kompletta kök i stugorna med kyl/frys, spis, micro, kaffekokare,vattenkokare, brödrost. alla stugor har Toalett och dusch.

HUSVAGNSCAMPING/TÄLT

Vi erbjuder även husvagns-/husbils- platser med eller utan EL uttag. Vi har totalt möjlighet att hyra ut 70 st platser med el, därefter har vi ytterligare plats för utan el möjligheter. Husvagnscampingen ligger placerad längs med vattnet med en trevlig sjöutsikt och har totalt 2 stycken service byggnader med tillgång till WC, dusch och tvättmaskin. Husvagns campingen ligger närmst en av våra eftertraktade vedeldade strandbastus som man kan hyra för sig själv eller sitt sällskap.

STUGOR

Vi har på Eckerö Camping att erbjuda uthyrning av 4-personers stugor och 5-personers stugor på vårt Camping område som ligger placerat i Skag på norra Eckerö. Vi har totalt 20 stugor till uthyrning från 1/5-31/10. Det finns kök med kyl & frys, spis med ugn, micro, kaffekokare, brödrost. Stugorna har 2 st skilda sovrum med vardagsrum/matsal, samt dusch och toalett i stugorna.

 

TÄLT OCH HUSBIL / HUSVAGNSCAMPING

Vi har husvagns-/husbils- platser med eller utan EL uttag. Vi har totalt 70 st platser med el, därefter har vi ytterligare plats för utan el möjligheter, samt tältplatser. Husvagn/husbilscampingen ligger placerad längs med en insjö och har 2 stycken service byggnader med tillgång till toalett, dusch och tvättmaskin. På området finns 2 st vedeldade bastun och badtunna att hyra, grilltak, latrintömning för husbil/husvagnar.